Middag. Kraft.

Måltid nummer to:

 

Til middag drakk jeg fire og en halv kopp ren kraft laget av urter og grønnsaker! Veldig godt. Bedre enn gårsdagens suppe: De kraftige, ungarske Grøstad-pølsene egner seg bedre til steking og pizza enn til suppe. 🥄 Kraften kokte i to timer. Først en stund på høy varme, deretter lenge på lav varme. Jeg brukte ikke salt. Jeg tilsetter aldri salt i maten. Unntatt hvis det er ekstremt varmt om sommeren; da trenger man salt.

 

Tørre urter som jeg har høstet selv:

  • Seks-sju rødkløverblomster.
  • Nyseryllik.
  • To ringblomster.
  • Et løvetannblad.
  • Tre-fire løpstikkeblader.

 

Økologiske grønnsaker:

  • En gulrot.
  • En stangselleri med blader.
  • Et fedd hvitløk fra egen hage.
  • Blomkål.

 

Brød og suppe.

Dagens frokost.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg