Ny plante. Ny kategori.

Reklame | Jotex. Aim'n. Bodylab.

Ny kategori på bloggen: RADERMACHERA SINICA.

 

I går var jeg så heldig å overta en “gammel” stueplante som ellers ville ha havnet i søpla! =) Denne svært populære og pene veksten, Radermachera sinica, også kalt stueask (selv om den ikke er i slekt med ask; bladene bare ligner litt!), skal få sjansen til å vise at den er et stort tre! Jeg husker ærlig talt ikke om jeg har hatt stueask før, men jeg antar at den er grei å få til å trives….  Jeg skal google i blant for å lære mer om Radermachera sinicas trivselskrav. 

De tre første bildene er fra i går kveld. Etter at disse bildene ble tatt gav jeg den en skvett kald løvetann- og rødkløver-te som var igjen fra frokosten! Innlegget fortsetter under bildene.

 

I dag (kveld) tok jeg disse to bildene rett før ompotting. Radermachera sinica likte åpenbart urteteen jeg serverte i går.

Til sist et bilde rett etter ompottingen. Originalpotten står ved siden av. Jeg brukte resten av såjorden og den økologisk grønnsaksjord jeg hadde fra før av til ompottingen. Brukte mest såjord. Jeg blandet inn litt av mitt eget hår Ubehandlet og fritt for kjemikalier) i jorden; det skal være en god magnesiumkilde for vekster. Jeg klippet ikke opp håret slik som sist; da klippet jeg hårstråene for lettere å kunne skjule dem under et tynt lag med jord øverst i potten.

Jeg har tenkt å dele alt stell jeg gir dette smaragdgrønne, lille treet. Så få vi se hvordan det går…

Frokost!

Testing-testing.

Hår en kilde til magnesium!

-Kan alle planter gjødsles med eggeskall?

Gjødselvann.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg