Nytt prosjekt.

Reklame | Bodylab. Aim'n.

Bodylab Protein Bar Mix Box//Navy Sweatsuit Pants//Bodylab Zero Topping (290 ml)

 

 

 

 

For et par uker siden overtok jeg rester av blomsterløk som en bloggleser ikke trengte! 

I dag plantet jeg alle sammen i én potte; jeg brukte den største av årets basilikum-potter. Jeg rørte ikke jorden, jeg bare lagde hull i jorden som jeg stakk løkene ned i. Gjenbruk av jord er viktig og riktig!

Senere skal jeg legge et tynt lag med kraftig gjødslet blomsterjord (som jeg fikk samtidig med disse løkene) oppå det hele før jeg vanner litt. 

Jeg velger å ikke plante ut blomsterløkene på min parsell i kolonihagen fordi de er giftige! Hadde vært synd om jeg eller en annen (for eksempel neste leietaker; hvis jeg blir rik nok bytter jeg ut kommunal parsell med privat hage!) forvekslet giftig løk med spiselig løk. Der oppe på parsellen velger jeg vekk utplanting av giftige vekster til fordel for lokale markblomster som dukker opp av seg selv (og jeg kontrollerer selvfølgelig ikke hvorvidt de er giftige eller ei) og spiselige vekster + prydplanter/hekker….

Løkblomster er fine, men de egner seg ikke overalt. Blir spennende å se om perleblomst, krokus og mini-tulipan vil blomstre innendørs i vinter eller til våren: Dette har jeg aldri prøvd før. Krokusen har allerede begynt å spire!

Om dette ikke lykkes er det ikke verdens undergang; da bare bruker jeg den samme potten og jorden til å potte om en annen stueplante. 

Tre slag blomsterløk:

 

Perleblomst, Muscari.

 

Crocus mix.

 

En kompakt-voksende tulipan, TULIPA BOTANICAL TARDA.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg