Om å bidra til fellesskapet.

 

 

 

 

Omtrent slik foregår dugnadene i kolonihagen….

 

 

I dag var det dugnad i kolonihagen. Jeg kom, raket løv, stappet løv, eikenøtter og kvister i søppelsekker så svetten rant og tømte det i komposten. Og kjørte hjem. Jeg ble ikke helt til slutten; det blir jeg aldri. Men visst suttærn (tidligere stod det “faen”) bidrar jeg!

Vet ikke riktig hva jeg vil med dette skriveriet, men det er nok en måte å rettferdiggjøre meg selv. At jeg er god nok. Jeg har aldri fått klager på mitt bidrag i dugnad-sammenheng. Men man vet aldri. Selv den ene gangen jeg skulket dugnaden, for noen år siden, fikk jeg ikke klager. Men, som sagt, man vet aldri når det gjelder menneskeheten.

Den som ikke overholder dugnads-plikten i kolonihagen blir kastet ut. Derfor er jeg svært opptatt av at min deltagelse blir lagt merke til.

 

 

Den ene gangen jeg skulket dugnaden så fikk jeg dårlig samvittighet, så jeg er kanskje ikke så ille som folk skal ha det til.

 

 

 

4 kommentarer
  1. Med mobiltlf kan du alltids knipse litt og ha bevis på deltakelsen i dugnaden. Kjekt å ha..hehe.

  2. Så bra du deltok på dugnaden, trengs nok litt opprydding etter vinteren… hehe, ser av bildet at arbeidet gikk unna med liv og lyst! 😁🤸‍♀️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg