Skjærte jeg for mye? Mitt DNA.

 

 

Fredag, 30. august:

 

 

Høstet rødkløver og sju tomater. Jeg gav bort fire av tomatene.

Delte opp oreganoen og plantet den spredt i et større bed; i et av hvitløk-bedene fra i fjor. Her står den tett sammen med salvien før deling.

Her er oreganoen delt og nyplantet.

Jeg beskar den eldste hekken ved plattingen utenfor boden. Kuttet vekk 2/3 av hekken. Håper jeg ikke tok for mye nå, da! 😲 Vil den få mange nye skudd…og bli tett så er det perfekt. Se forrige bilde av hekken jeg klippet i dag.

 

Noen av dens pinner satte jeg i jorden. Nederst i hagen.

Så luket jeg og tok et par blomster-bilder.

 

Beklager sen blogging. Jeg fikk resultatet av DNA-testen i kveld, og det tok litt tid å lese. Jeg fikk vite at min kvinnelige haplogruppe på morssiden var 25 000 år gammel og europeisk/fra Før-Indoeuropeisk tid og vanlig over nesten hele Europa. Brukte FamilyTreeDNA. FamilyTreeDNA ønsker at vi skal ta kontakt med nålevende mennesker som deler vårt mitokondrieDNA. Det er jeg dog ikke interessert i. Jeg er veldig “inter-europeisk”, i følge DNA-testen, men jeg fikk bare 0,1-0,4% match på hvert av Europas land + 0,1% Native American (Bahamas) som mitt moderlige opphav. Litt rart de ikke fant høyere % på noen av landene ettersom jeg har Europas vanligste/eldste haplogruppe. Hvor er resten av prosentene fra ????? En annen planet? Dette var litt skuffende. Men at jeg var litt Native American var jo nytt og kult å lære. To av vedleggene fikk jeg heller ikke åpnet. Verken på min eller andres datamaskiner.

 

 

 

2 kommentarer
  1. Frodig hage, hekken gror nok opp igjen! 😉 Men kjedelig at du ikke fikk vite mer om ditt opphav!

  2. Tusen takk, Anonym! =) Ja, og jeg vet jo for eksempel at jeg er mer cen 0,1 % engelsk på min mormors mormors side. 😆 Men det er jo det at ingen andre har registrert seg hos denne nettsiden, og derfor har de ingen nålevende match for mitt DNA….

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg