Skrive bok? Bosette meg under en stein?

 

 

 

 

Boken kan handle om hvordan det er å bo under en stein midt i Selveste Samfunnet (SS). Bokens mystiske hovedperson venter på at noen skal snuble i steinen og ramle hardt. Slå seg. Da er det nemlig bare å smette frem og tømme lommer, vesker og hva det nå måtte være og håpe at ingen ser…., før hun forsvinner tilbake under steinen igjen. Lyttende ventende på neste fjols som snubler.

 

 

Eller kanskje jeg skal bosette meg under en stein? Stille og rolig. Ingen gjenboere. Null husleie. Ingen gjeld. Kan jo vente på at løv og bark blir til jord om hundre år. Da, om tohundreogfemti år, kan jeg kanskje dyrke egenproduserte karsefrø og tomatfrø oppå steinen. Eller kanskje rane noen…

 

 

Eller jeg kan bare chille’n og dyrke tomater: I dag pottet jeg om seks busktomater. Disse plantene la jeg opprinnelig ut under “Gis bort” her på bloggen. Alle leser da miba.blogg.no, ikke sant? Man må jo følge med! Siden ingen ville ha tomatplantene så blir det desto fler tomater på meg. Knopper har begynt å dannes. Nå som tomatplantene står sammen med hvitløken i potte så er de ikke lenger tilgjengelige. I dag høstet jeg forresten de tre siste gulrøttene fra denne potten. Stangsellerien i potten forsvant bare; den ble til jord.

 

 

 

 

Tomatene under er fra den nye frøkilden.

 

 

“Uhellet” på glass lever fremdeles.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg