Snakkebrett.

 

 

I går kveld spilte jeg litt på mitt hjemmelagde snakkebrett. Jeg prøvde, men resultatet stod ikke i stil til forberedelsene. Bildene ble i hvert fall ganske koselige. 😃

Det lille jeg fikk stavet var sannsynligvis et resultat av min egen (under)bevissthet.

 

Jeg begynte som vanlig å spørre om det var noen der som ville snakke, og jeg spurte om navn.

 

*E N W   betyr ‘navn’ på walisisk, og jeg lærer jo ørlitegrann walisisk for tiden. 🧝🏼‍♀️ 😄

 

Miba: Is BOWEM out there? Jeg fikk nemlig opp dette navnet første gang jeg spilte.

Snakkebrettet: A B O W E                E N W*        spillebrikken ble skjøvet til YES-knappen         etter en lang pause spurte jeg om igjen om navn og om det var noen som ville snakke da spillebrikken stavet  D Y L A R     og så en ny pause før brikken flyttet seg først til  U   og så til GOODBYE.

Jeg gav meg ikke så lett og satte spillebrikken på START igjen. Stilte de vanlige spørsmålene for å innlede en spirit-samtale. Etter en stund stavet brikken J Z og så flyttet den seg straks til GOODBYE. J Z oppfattet jeg som et oppgitt Jeez! 😄

 

Miba: Is anybody out there? I ettertid tenker jeg at ‘anyone’ ville vært mer passende ettersom spiritene ikke har kropper slik vi kjenner dem.

Snakkebrettet: N O

Miba: Is The Holy Spirit here?

Snakkebrettet: U P

Miba: Is The Holy Spirit upstairs, nei jeg mener, above us?

Spillebrettet: Y E S

 

Til tross for liten eller ingen kontakt med spirits avsluttet jeg, som vanlig, ved å flytte brikken til GOODBYE før jeg bestemt erklærte seansen for overstått! Når man spiller på et snakkebrett inviterer man i utgangspunktet hvilke spirits som helst inn i sitt liv. Selv om spiritene ikke gidder å skravle betyr ikke det at de er fraværende. Ved å avslutte med en avskjedshilsen bryter man kontakten slik man avslutter en telefonsamtale.

Selv om jeg fikk følelsen av at jeg stod for bokstav-valgene så er det ikke sikkert….

 

Dette er spennende, selv om man ikke alltid får kontakt med spirits. Vurderer å opprette en egen kategori på bloggen for dette temaet.

 

 

Skriver med venstre hånd. 

Forrige gang med snakkebrett.

Dagens frokost.

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Ja mer av dette! Er opptatt av alt sånn, snakker med pendelen min hver dag, men har veldig lyst til å prøve dette. Det eneste jeg ikke har prøvd, og lurer på om jeg får mer svar her enn fra pendelen og kortene mine.

  2. Gøy å høre at du også er interessert i slikt! Jeg vil tro at mulighetene dine vokser enormt med et snakkebrett. Anbefaler deg å prøve. Et snakkebrett krever dog mer tålmodighet enn en pendel, og sikkert kort, som gir raske/umiddelbare svar. 😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg