Stell av hemmelig sti.

 

 

Tirsdag, 30. juli.

 

Jeg skriver datoen fordi klokken gjerne runder midnatt før du leser dette innlegget! 👩‍💻 😺

 

Hagebesøket startet i lett regnvær som gav seg fort. Jeg høstet tre jordbær og en del rødkløver. Jo mer man plukker av rødkløver dess mer blomstrer den. Det har jeg lært i år. Jeg har aldri høstet rødkløver før. Lar likevel alltid noen blomster stå igjen.

Jeg lager alt gjødselvann selv. I en uke har et oppkok av økologisk bananskall, økologisk sitronskall og eggeskall, senere tilsatt en anelse hvetemel, stått og gjæret i dette glasset! Innholdet bruset da jeg åpnet lokket i hagen.

Tok det med opp i hagen min, tynnet det ut med vann og andre gjødselkilder og vannet noen hekkplanter med dette.

Men først så jobbet jeg på parsell-lappen min. Fjernet gress og hvitkløver fra gangstien. Først et par omganger med kultivator og rake. Det som ble igjen tok jeg med kantsaks og ved å luke for hånd.

Halvveis! Gresset i potten hiver jeg oppå gamle permakultur-bed i parsellen min. Målet er å ha opphøyde bed og/eller høye planter på begge sider av gangstien som her befris fra det dølle plen-gresset.

Ferdig for i dag! 😃

Noen solsikker knakk nederst på stilken på grunn av vinden.

PS: Da jeg kom hjem så fikk jeg verdens beste sitronkrem (lemon curd), noe som er utrolig godt! Jeg velger å ikke dele mer om dette og andre matvarer som jeg får av andre da skatteetaten, nav og gudene vet hvem andre trolig kan kreve at jeg beskatter slike gaver. “Én skje til meg og én skje til nav av The Lemon Curd, og så videre”. 🙄 Selv om jeg deler absolutt alt jeg kjøper av matvarer til meg selv her på bloggen, så deler jeg altså ikke det jeg av og til er så heldig å få av andre! Jeg tar forøvrig aldri imot mat som inneholder kjøtt av dyr som ikke er frittgående eller økologisk. Bare så det er sagt! 🌺 💚

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg