Tomater og stramme linjer.

 

 

I dag høstet jeg nok en gang to hjemmedyrkede frilands-tomater. Nam, i grunnen.

 

Jeg stelte halvparten av del 4 i hagen før jeg dro hjem. Jeg ville se episode 2 av programmet om franske hager på nrk 1, med Monty Don. Hadde det ikke vært for dette interessante tv-programmet så hadde jeg gjort ferdig nesten hele del 4. I forrige uke brukte jeg tre kvelder på å gjøre ferdig del 3! Jeg hadde nemlig også sommerblomster å plante ut og hekker å vanne/gjødsle. Dessuten har jeg faktisk en kjær hund og et liv utenom hagen, hehe!

Rundt solbærbuskene oppmuntrer jeg mosen til å gro! Jeg luker vekk gresset. Best å rive gress-jævlene rett opp! Er jeg heldig så følger røttene med. Da blir det mindre å luke vekk fra mosen neste gang jeg er på del 4. Hage-inndelingen ser du en skisse av her!

 

Stramme linjer og kort ved ørene er populært blant hagepatruljen(e). Så da får de jo det! I en kolonihage blir man nemlig hele tiden vurdert og sikkert både kritisert og diskutert av hagepatruljen(e). De går nærmest rundt med linjal og lupe her i Sandefjord Kolonihage! Blir slik der det er fullt av mennesker.

Jeg skraper føttene tungt i bakken hver gang jeg går på min hjemmelagde gangsti i hagen for å slite vekk gresset. Raker også med kultivator her i blant. Vil slite vekk mest mulig gress. Dessverre er gresset ganske slitesterkt. Men man begynner vel å ane en sti her?!?

 

Til tross for hagepatruljer og hageinspektører som alltid følger med så klarer jeg likevel å gå inn i min egen boble av flyt og trivsel når jeg jobber i hagen: Ddim yn ddrwg  =)

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg