Vips så var de enten grønne eller røde!

 

 

 

Husker du da jeg lurte på om julestjernens nye blader ville bli grønne eller røde?

 

De blir rødlige, ja, men rødfargen er ikke heldekkende lenger. Det skyldes nok at dagene er lysere. Nå om dagen har jeg skikkelig vårstemning. Fuglene synger og noen trær starter løvspretten! Millie er begeistret for at hennes gressplen og fjell utenfor blokken dukker opp fra snøen, ja. Mye spennende å snuse på der!

Og her er dagens bilder av den ene julestjernen:

 

Hvordan går det med din julestjerne?

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Vel..det var jeg som hadde den halvdøde , rosa…husker ikke hva jeg kalte meg og gidder ikke lete opp. Men altså..det som skjedde for et par dager siden var at den så heldau ut og jeg ryddet litt i planter. Bar den ut på kjøkkenet for å hive den. Så oppdaget jeg at alt ikke var halvvisne, gulgrønne blader på den, det var nye skudd som var litt bleke pga planten stod litt unna vinduet.
   Det endte med at jeg plukket bort vissent, klippet ned til de nye skuddene og småbladene, vannet, gjødslet. Nå står den i kjøkkenvinduet. Inntil jeg får kjøpt ny jord og plantet den om.

   Det er din skyld..haha! 😁

  2. Svar til innom litt: Haha; slik kan det gå når jeg setter griller i hodene på folk! =) Supert at det er liv i den rosa julestjernen!

  3. Så flink du er som har julestjerne enda. Min døde nesten med en gang den. Var så sikker på at det kom grønne blader når det kom ut nye. Da har du fått vist at det ikke er sant 😀 Og du er ikke alene om ha vårstemning <3

  4. Svar til Cecilie Kristiansen: Ja, jeg har aldri sett hvordan de utvikler seg før, så det er litt artig. =)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg